Turkije

Een paradijs voor liefhebbers van geschiedenis, cultuur en stranden
Terug naar het overzicht

Turkije, met een voet in Europa én Azië, is al millennia lang een brug tussen de continenten. Deze unieke positie heeft een schitterende en bruisende mengeling van cultuur en geschiedenis opgeleverd. Op een vakantie in Turkije moet u niet kiezen tussen het bezoeken van historische sites, winkelen, of zonnekloppen. Alles is mogelijk.

Dankzij haar locatie en uitgestrekte vorm heeft Turkije lange en zeer diverse kusten. De Turkse Riviera is één van de meest populaire bestemmingen voor een vakantie in Turkije. De pijnboom-omzoomde kusten zijn met goede reden iconisch. Ook de Egeïsche kust is een prachtige plek voor een vakantie in Turkije. De ene dag verdwalen in Griekse mythologie en de volgende dag watersport en op het strand liggen? Waarom niet. Met de luxe hotels en resorts die Pegase voor u selecteerde bent u de baas over uw vakantie in Turkije.

Ook voor zij die intens genieten van de lokale keuken is Turkije een perfecte vakantiebestemming. Laat uw smaakpapillen verwennen door de rijke en frisse Turkse keuken, en proef zeker het gekruide lamsvlees. Aan een dessert toe? De baklava en Turks fruit zijn nog lekkerder op een terrasje met uitzicht op zee. Gaat u mee?

Ontdek hier alle hotels in ons aanbod