Over Exclusive Destinations

Onze wereld

Exclusive Destinations creëert luxereizen op maat, waarbij elk aspect is aangepast aan uw wensen. Hotels, services, ervaringen: alles is exclusief voor u samengesteld en uitgestippeld. Op deze website vindt u alvast een stevige portie inspiratie en informatie als uitgangspunt van die droomreis.

Details maken het verschil

U houdt van dat tikkeltje meer? Wij ook.

We hebben toegang tot de meest bijzondere diensten om uw vakantie om te toveren tot een unieke, gepersonaliseerde ervaring. Zo kunt u in stijl vertrekken dankzij privévervoer naar de luchthaven, een VIP-vertrekservice of met een privéjet

 

 

Reizen op maat betekent flexibiliteit

Bij ons geen kant-en-klare luxe vakanties. Het startschot van uw reis is uw eigen verbeelding. Wij gaan aan de slag met uw wensen, om een prachtige op maat gemaakte belevenis te creëren.

 

 

Sla uw slag op de mooiste golfbanen

Golf maakt al sinds het begin deel uit van het DNA van Exclusive Destinations. Onze à-la-carte-reizen bieden bevoorrechte toegang tot topklasse golfbanen over de hele wereld.

 

 

Ons team

 

Wij maken uw droom werkelijkheid

Het Exclusive Destinations team creëert once-in-a-lifetimevakanties. Wij reizen zelf de wereld rond op zoek naar authentieke ervaringen in de vorm van uitzonderlijke hotels en resorts, inspirerende plekken en bijzondere to-do’s. Zo hebben wij alle sleutels in handen om voor u die ultieme droomreis samen te stellen.

 

 

"Voor mij draait reizen om het ervaren van levensveranderende ontmoetingen en het maken van herinneringen die voor altijd zullen blijven. Wij nemen de tijd om naar uw voorkeuren te luisteren en een vakantie aan te bieden die speciaal voor u is ontworpen, altijd met het hoogste niveau van service."
Jeroen Decroos, managing director

 

We zijn er altijd voor u

Heeft u iets extra nodig? Wij staan op elk moment klaar om u te helpen. We zijn altijd dichtbij, mét de glimlach, wat er ook gebeurt!